GBC Beatrixkwartier kiest SimplyMile voor Stadslogistiek


Weer een stap in de goede richting van emissie-vrije stadslogistiek.

Tijdens het landelijke symposium over emissievrije stadslogistiek, ondertekende Green Business Club Beatrixkwartier de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES). Met de ondertekening committeren bedrijven in het Beatrixkwartier zich aan de ambitie om in 2025 emissievrije stadslogistiek te realiseren. Zij gaan in zee met Simply Mile.

In steeds meer steden en kantoorgebieden neemt niet alleen de druk maar ook de uitstoot toe door de vele busjes en vrachtwagens dat producten en diensten komen afleveren. Participanten onderzoeken samen met overheden, logistieke kennispartijen en de transportsector hoe emissievrije bevoorrading van stadskernen en bedrijventerreinen in de praktijk gebracht kan worden. Het doel is om in 2025 zoveel mogelijk emissievrije stadslogistiek te realiseren. Dat doen we door samen te werken en met elkaar van elkaar te leren. Concept Simply Mile moet hierbij een oplossing bieden.

Maandag 4 maart organiseerde Green Business Club Nederland in samenwerking met partners het symposium Van Ambitie tot Aanpak: Emissievrije Stadslogistiek. Dagvoorzitter Inge Diepman leidde ruim 130 deelnemers door de dag waarbij de ‘GBC-aanpak’ centraal stond. Ondersteund door een kennispanel werden de cases uit Utrecht, Amsterdam en Den Haag uitgelegd, waardoor organisaties meer inzicht krijgen in het ‘verminderen, verslimmen en vergroenen’ van de logistiek.

Klik hier voor het volledige verhaal

Vragen over SimplyMile?

Mail ons of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar. Mailen kan naar Erik Koekoek: erik@simplymile.nl

Amersfoort

Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Amsterdam

Industrieweg 35
1115AD Duivendrecht

Den Haag

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Groningen

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Maastricht

Business Park Stein 161
6181 MA Elsloo

Nijmegen

Bijsterhuizen 11-31
6546 AS Nijmegen

Tilburg

Siriusstraat 23
5015 BT Tilburg

Utrecht

Gietijzerstraat 1
3534 AV Utrecht

Zwolle

Nervistraat 5
8013 RS Zwolle

Juridische Informatie

Kvk: 72934468
BTW: NL859291388B01
Algemene Voorwaarden