Het succes van SimplyMile gaat door. Welkom SimplyMile Maastricht


Met succes is het landelijke netwerk van SimplyMile vandaag weer uitgebreid door de ondertekening van de overeenkomst voor SimplyMile Maastricht met David Bernardt van UTS Bernardt. Wij kijken ook in Maastricht uit naar een succesvolle samenwerking met (bestaande) landelijke klanten en leveranciers, maar ook lokale klanten en leveranciers.

SimplyMile is een landelijke formule voor duurzame stadsdistributie. Een logistiek centrum waar goederen worden ontvangen eventueel opgeslagen en bewerkt, of via crossdock geconsolideerd voor levering in de stad. Alle producten worden in bulk aangeleverd bij de hub aan de rand van de stad, waardoor de leveranciers het aantal ritten drastisch kunnen reduceren en niet meer met zware vrachtwagens de stad in hoeven. Vanuit de hub worden de producten samengevoegd en elektrisch naar de eindbestemming in de stad gebracht. Zero emissie dus.

Naar verwachting zal het aantal SimplyMile hubs de komende periode snel blijven groeien. Onze doelstelling is het opbouwen van een landelijk netwerk om onze klanten en leveranciers zowel lokaal als landelijk een constante kwaliteit en uniforme oplossing voor de logistieke diensten rond stadsdistributie te kunnen bieden. Zowel onze klanten als leveranciers kunnen hiermee voordeel behalen. Niet alleen door de positieve bijdrage aan milieu, aantal vervoersbewegingen in de stad en veiligheid, maar ook door lagere kosten, meer mogelijkheden om in te spelen op de (klant)behoefte. Ons motto is niet voor niets:

Wij dragen bij aan een duurzame stad

Vragen over SimplyMile?
Kijk op onze website, mail ons, of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar.

Website: www.simplymile.nl

Jan van Deudekom: jan@simplymile.nl
Erik Koekoek: erik@simplymile.nl
Eric Sens: eric@simplymile.nl

SimplyMile Maastricht: maastricht@simplymile.nl

Vragen over SimplyMile?

Mail ons of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar. Mailen kan naar Erik Koekoek: erik@simplymile.nl

Amersfoort

Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Amsterdam

Industrieweg 35
1115AD Duivendrecht

Den Haag

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Groningen

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Maastricht

Business Park Stein 161
6181 MA Elsloo

Nijmegen

Bijsterhuizen 11-31
6546 AS Nijmegen

Tilburg

Siriusstraat 23
5015 BT Tilburg

Utrecht

Gietijzerstraat 1
3534 AV Utrecht

Zwolle

Nervistraat 5
8013 RS Zwolle

Juridische Informatie

Kvk: 72934468
BTW: NL859291388B01
Algemene Voorwaarden