SimplyMile Den Haag gaat van start


Vanmorgen hebben SimplyMile en Djinny Logistiek de intentie overeenkomst getekend waarmee Djinny Logistiek de tweede hub, “SimplyMile Den Haag” gaat worden.

SimplyMile is een bewezen formule voor duurzame stadsdistributie. Na jaren van onderzoek, talloze gesprekken en diverse projecten is Deudekom in 2017 gestart met de eerste hub , SimplyMile Amsterdam. Een logistiek centrum waar goederen worden ontvangen, eventueel opgeslagen en gebundeld voor geconsolideerde levering in de stad. Met een tiental leveranciers zijn we gestart alle locaties van de gemeente, de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam te beleveren voor de facilitaire producten. Zowel het aantal klanten als leveranciers groeit sindsdien, veelal door de positieve ervaringen die de betrokkenen delen. Alle producten worden in bulk aangeleverd bij de hub aan de rand van de stad, waardoor de leveranciers het aantal ritten drastisch kunnen reduceren en niet meer met zware vrachtwagens de stad in hoeven. Vanuit de hub worden de producten één of enkele malen per week in één zending samengevoegd en elektrisch afgeleverd.

Na de succesvolle start met SimplyMile Amsterdam en nu dus ook SimplyMile Den Haag, zijn we inmiddels in gesprek met meer dan 20 kandidaten voor hubs in andere steden.

Vragen over SimplyMile?

Mail ons, of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar.

Jan van Deudekom: jan@simplymile.nl
Erik Koekoek: erik@simplymile.nl
Eric Sens: eric@simplymile.nl

Vragen over SimplyMile?

Mail ons of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar. Mailen kan naar Erik Koekoek: erik@simplymile.nl

Amersfoort

Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Amsterdam

Industrieweg 35
1115AD Duivendrecht

Den Haag

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Groningen

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Maastricht

Business Park Stein 161
6181 MA Elsloo

Nijmegen

Bijsterhuizen 11-31
6546 AS Nijmegen

Tilburg

Siriusstraat 23
5015 BT Tilburg

Utrecht

Gietijzerstraat 1
3534 AV Utrecht

Zwolle

Nervistraat 5
8013 RS Zwolle

Juridische Informatie

Kvk: 72934468
BTW: NL859291388B01
Algemene Voorwaarden