SimplyMile Groningen gaat van start!


Recent hebben SimplyMile en Jan de Jong Verhuizingen de overeenkomst getekend waarmee Jan de Jong “SimplyMile Groningen” gaat worden.

Deze ontwikkeling sluit haarfijn aan bij het besluit van Wendie Roelofs en Oscar Renken de eigenaren van Jan de Jong om hun uitvalsbasis in Noordhorn uit te breiden met een pand op het industrieterrein Driebond in de stad Groningen. Nabij één van de uitvalswegen van de binnenstad en direct aan de ringweg van Groningen. Tegelijkertijd kunnen ze hier over meer ruimte beschikken, waardoor de SimplyMile formule hier heel mooi in opgenomen kan worden. Logistiek en dienstverlening zit in het DNA van het bedrijf, waardoor het besluit tot samenwerking al snel werd genomen.

De Gemeente Groningen is al lange tijd actief bezig de logistiek van de binnenstad te verduurzamen. SimplyMile Groningen is hier al enige tijd bij betrokken en neemt actief deel in de “Koplopers Groep” die streeft naar versnelde verduurzaming van de binnenstad. “Waarom wachten tot 2025 als we nu al een schonere en veiligere binnenstad met minder verkeer in de binnenstad kunnen realiseren? De Koplopers dagen de Gemeente en bedrijven in Groningen uit hieraan mee te werken. Niet met subsidies, maar door het goede voorbeeld te geven.

SimplyMile is een bewezen formule voor duurzame stadsdistributie. Na jaren van onderzoek, talloze gesprekken en diverse projecten is de firma Deudekom in 2017 gestart met de eerste logistieke hub , SimplyMile Amsterdam. Een logistiek centrum waar goederen worden ontvangen, eventueel opgeslagen en gebundeld voor geconsolideerde levering in de stad. Met een tiental leveranciers zijn we gestart alle locaties van de Gemeente, de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam te beleveren voor de facilitaire producten. Zowel het aantal klanten als leveranciers groeit sindsdien, veelal door de positieve ervaringen die de betrokkenen delen. Alle producten worden in bulk aangeleverd bij de hub aan de rand van de stad, waardoor de leveranciers het aantal ritten drastisch kunnen reduceren en niet meer met zware vrachtwagens de stad in hoeven. Vanuit de hub worden de producten één of enkele malen per week in één zending samengevoegd en elektrisch afgeleverd door PostNL.

Inmiddels hebben we vestigingen in 8 steden en we zijn nog met diverse steden in gesprek. Wij dagen bedrijven in Nederland uit om het goede voorbeeld te geven. Wij kunnen de stadslogistiek verduurzamen door de logistieke keten opnieuw in te richten. Door herverdeling en efficiënte bundeling kunnen wij dit veelal zonder enige extra kosten realiseren.

Interesse om mee te doen?
Kijk op onze website, mail ons, of kom gewoon eens langs.

Website: www.simplymile.nl

SimplyMile Groningen:
Wendie Roelofs: w.roelofs@simplymile.nl
Oscar Renken: o.renken@simplymile.nl
Algemeen: groningen@simplymile.nl

SimplyMile:
Jan van Deudekom: jan@simplymile.nl
Erik Koekoek: erik@simplymile.nl
Eric Sens: eric@simplymile.nl

Vragen over SimplyMile?

Mail ons of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar. Mailen kan naar Erik Koekoek: erik@simplymile.nl

Amersfoort

Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Amsterdam

Industrieweg 35
1115AD Duivendrecht

Den Haag

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Groningen

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Maastricht

Business Park Stein 161
6181 MA Elsloo

Nijmegen

Bijsterhuizen 11-31
6546 AS Nijmegen

Tilburg

Siriusstraat 23
5015 BT Tilburg

Utrecht

Gietijzerstraat 1
3534 AV Utrecht

Zwolle

Nervistraat 5
8013 RS Zwolle

Juridische Informatie

Kvk: 72934468
BTW: NL859291388B01
Algemene Voorwaarden