SimplyMile start met duurzame stadsdistributie in Zwolle


In de landelijke uitrol is nu ook “SimplyMile Zwolle” opgenomen. Wiljan van der Kamp en Siep van der Veen van UTS Hersevoort hebben de overeenkomst getekend om de duurzame stadsdistributie in Zwolle te verzorgen. PostNL zal net als in de andere steden het last mile vervoer voor zijn rekening nemen.

Ook Wiljan en Siep zagen de noodzaak van het verduurzamen van de stadslogistiek en de kansen die dit voor hen kan bieden. De formule van SimplyMile sluit goed aan bij de overige bedrijfsactiviteiten, waardoor de keuze snel gemaakt was. Voor veel van de potentiële afnemers verrichten zij ook nu al diverse werkzaamheden, waardoor ze verwachten dat de drempel laag zal zijn.

De gemeente Zwolle en ook de provincie Overijssel proberen de verduurzaming van de stadslogistiek op diverse manieren een positieve impuls te geven. Tijd voor SimplyMile om te zorgen voor een concrete invulling, waarmee leveranciers en afnemers aan de slag kunnen. SimplyMile zal de komende periode de bedrijven en instellingen in Zwolle uitdagen de leveringen te bundelen en niet meer iedere leverancier apart met een (diesel) vrachtwagen de stad in te laten rijden.

SimplyMile is een landelijk formule voor duurzame stadsdistributie zonder extra kosten sinds 2015. Inmiddels heeft SimplyMile vestigingen in alle grote steden. Samen met leveranciers en afnemers werkt SimplyMile aan een nieuwe optimalisatie van de logistiek, met duurzaamheid als uitgangspunt. Door efficiënte aanlevering aan de rand van de stad bij SimplyMile en gebundelde leveringen de stad in door PostNL kunnen we het aantal ritten naar en in de stad drastisch verminderen. Uitgangspunt is verduurzaming zonder extra kosten. Tegelijkertijd blijven we natuurlijk oog houden voor de klantafspraken en het onderscheidende vermogen van leveranciers.

Onze missie is het bijdrage aan een autoluwe, veilige en vooral schone stad
Onze doelstelling is vestigingen in alle (grote) steden voor 2025

Wij dagen overheid en bedrijven in Nederland uit om het goede voorbeeld te geven en hun verantwoordelijkheid te nemen. SimplyMile bouwt aan duurzame business case voor alle partijen in de keten.

Website: www.simplymile.nl

SimplyMile Zwolle:
Wiljan van der kamp: W.vanderkamp@simplymile.nl
Siep n der Veen: S.vanderveen@simplymile.nl
Algemeen: Zwolle@simplymile.nl

SimplyMile:
Erik Koekoek: erik@simplymile.nl
Jan van Deudekom: jan@simplymile.nl
Eric Sens: eric@simplymile.nl
Algemeen: info@simplymile.nl

Vragen over SimplyMile?

Mail ons of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar. Mailen kan naar Erik Koekoek: erik@simplymile.nl

Amersfoort

Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Amsterdam

Industrieweg 35
1115AD Duivendrecht

Den Haag

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Groningen

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Maastricht

Business Park Stein 161
6181 MA Elsloo

Nijmegen

Bijsterhuizen 11-31
6546 AS Nijmegen

Tilburg

Siriusstraat 23
5015 BT Tilburg

Utrecht

Gietijzerstraat 1
3534 AV Utrecht

Zwolle

Nervistraat 5
8013 RS Zwolle

Juridische Informatie

Kvk: 72934468
BTW: NL859291388B01
Algemene Voorwaarden