SimplyMile Tilburg, ook in deze studentenstad maken we de stadsdistributie duurzaam!


Vandaag hebben zijn we weer een nieuwe samenwerking overeengekomen, deze keer in Tilburg. De Bresse Logistiek neemt SimplyMile Tilburg voor zijn rekening. Na de succesvolle start in diverse andere steden kon Tilburg als 6e stad van Nederland natuurlijk niet achter blijven. De stad heeft door zijn omvang en grote bedrijvigheid een enorme potentie. We verwachten dan ook een voorspoedige start van de hub-diensten.

SimplyMile is een landelijke formule voor duurzame stadsdistributie. Door efficiëntere inrichting van logistieke stromen van leverancier naar klant realiseren wij zero emissie stadsdistributie met minder vervoersbewegingen. Hierdoor bieden wij klanten, leveranciers en de steden aantoonbare voordelen. Onze missie is bijdragen aan een duurzame stad, zonder subsidies en zonder meerkosten.

Naar verwachting zal het aantal SimplyMile hubs de komende periode snel blijven groeien. Onze doelstelling is het opbouwen van een landelijk netwerk om onze klanten en leveranciers zowel lokaal als landelijk een constante kwaliteit en uniforme oplossing voor de logistieke diensten rond stadsdistributie te kunnen bieden. Zowel onze klanten als leveranciers kunnen hiermee voordeel behalen. Niet alleen door de positieve bijdrage aan milieu, aantal vervoersbewegingen in de stad en veiligheid, maar ook  door lagere kosten en meer mogelijkheden om in te spelen op de (klant)behoefte. Ons motto is niet voor niets:

Wij dragen bij aan een duurzame stad

Vragen over SimplyMile? Kijk op onze website, mail ons, of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar.

Website: www.simplymile.nl

 

Jan van Deudekom: jan@simplymile.nl

Erik Koekoek: erik@simplymile.nl

Eric Sens: eric@simplymile.nl

 

SimplyMile Tilburg: tilburg@simplymile.nl

Vragen over SimplyMile?

Mail ons of kom gewoon eens langs. We staan iedere werkdag voor je klaar. Mailen kan naar Erik Koekoek: erik@simplymile.nl

Amersfoort

Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Amsterdam

Industrieweg 35
1115AD Duivendrecht

Den Haag

Donau 90-92
2491 BC Den Haag

Groningen

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Maastricht

Business Park Stein 161
6181 MA Elsloo

Nijmegen

Bijsterhuizen 11-31
6546 AS Nijmegen

Tilburg

Siriusstraat 23
5015 BT Tilburg

Utrecht

Gietijzerstraat 1
3534 AV Utrecht

Zwolle

Nervistraat 5
8013 RS Zwolle

Juridische Informatie

Kvk: 72934468
BTW: NL859291388B01
Algemene Voorwaarden